GoCamping – Contactează-ne acum!

Echipa GoCamping este gata să-ți ofere suportul de care ai nevoie pentru a te pregăti de experiențe inedite în natură. Punem accent pe importanța comunicării transparente și a colaborărilor avantajoase. Știm că pentru a răspunde chiar și celor mai complexe așteptări trebuie să ne ridicăm la cele mai înalte standarde. Așadar, ne poți contacta fără probleme:

 • Telefonic – La numărul 0755 977 877. Ținem foarte mult la timpul clienților, tocmai de aceea încercăm să răspundem rapid fiecărei cereri. Totuși, în cazul în care nu ai putut fi redirecționat către un operator, vom reveni în cel mai scurt timp cu un telefon. Există perioade de supraaglomerare, însă facem tot posibilul pentru a elimina eventualele inconveniente și situații neplăcute.
 • Pe e-mail – La adresa contact@gocamping.ro. Ne poți scrie oricând, iar noi te vom contacta cât se poate de repede. Toate conversațiile pe mail sunt protejate de normele de siguranță și confidențialitate în vigoare. Comparativ cu discuțiile telefonice, pe mail ne poți trimite inclusiv poze sau documente atașate.
 • Prin intermediul formularului de mai jos. Dacă îți place să îmbini utilul cu plăcutul, poți completa formularul de contact prezentat în secțiunea de mai jos. Durează doar câteva minute. Imediat după ce completezi câmpurile alocate pentru integrarea datelor personale, ne poți lăsa un mesaj în secțiunea aferentă. Vom reveni cât se poate de curând pentru a obține detalii suplimentare, mai ales dacă e vorba de plasarea unei comenzi. La GoCamping facem tot ce e posibil pentru a mulțumi nevoile fiecărui client.
Citeste mai mult

Contacteaza-ne

  Go Camping

  Pentru intrebari, nu ezitati sa ne contactati si pe whatsapp la numarul de telefon 0755977877

  livrare

  Livrare
  curier rapid

  calendar

  Serviciu inchiriere
  corturi auto

  Adresa

  Adresa: Luna de Sus, str. Mihai Eminescu, nr. 454A