Cu cortul auto la Colibita

Camparea cu cortul auto, un concept mai putin cunoscut momentan in Romania. In urmatoarele randuri ne propunem sa va descriem o scurta experienta.

Pentru inceput, trebuie sa iti alegi o destinatie. Noi am ales de aceasta data Colibita. Se  afla la doar  2 ore de mers cu masina iar zona este superba. Locuri de campat sunt din belsug, ajunsi aici, am ales locul cu cea mai buna priveliste si ne am facut comozi. Ai grija ca locul in care vei campa sa fie drept, nu este prea placut ca inaine de culcare sa realizezi ca ai campat in panta si vei dormi cu capul in jos.

Odata ales locul de campare, am decis ca cel mai potrivit lucru ar fi sa ne relaxam. Pentru asta, ne-am asigurat ca am luat cu noi niste scaune snobby foarte comfortabile.

Deoarece am pornit la drum dis-de-diminteata, am ratat atat micul dejun dar si cafeaua. Asta nu a fost o problema, deoarece, am luat expressorul cu noi. Totusi, pe langa expressor, am mai adus si un arzator portabil pe gaz, dar si o butelie mica de gaz. Nu am uitat nici de vasele pentru camping. Toate acestea ne-au asigurat un mic dejun placut, in natura, departe de oras.

Spre amiza, am pornit intr-o mica expeditie cu ghiozdanele in spate si aparatele foto in mana bucurandu-ne de frumusetea naturii.

Dupa cateva ore de explorat si cativa kilometrii buni parcursi, ne-am reintors la locul de campare. Am preparat din nou o masa buna, am pregatit un foc de tabara si am inceput sa povestim despre ce ele intamplate azi.

Spre finalul serii, fiindca media de varsta era scazuta considerabil de catre niste copii, am apelat la sistemul audio al masini si am descoperit cat de amuzant este sa te joci din nou “scaunele muzicale”, la fel ca in copilarie, doar ca de aceasta folosind scaune snobby si la lumina focului de tabara.

Incheind seara intr-o maniera copilareasca, dar si oarecum obositoare, ne am pus la un bine meritat somn, fara a stii pe ce drumuri ne va duce ziua de maine.